Hírek

Will Smith sértegeti Margotot

2016.08.15. 22:51, Davina

Készült egy párperces videó a BBC Radio 1 által, amiben az Öngyilkos osztag két sztárja Will Smith és Margot Robbie felváltva sértegetik egymást a 'sértegetések játszóterén' játékban Scott Mills rádió showjában.

Az első oldal

2016.08.15. 18:36, Davina

Üdvözlök minden kedves Margot fant! Hirtelen jött ötlet révén átneveztem a régi rajongói oldalam és egy Margot Robbie témába fogtam bele. Igazából még ismerkedem a színésznővel, ugyanis sok mindent nem tudok róla, viszont pont ez a cél, hogy velem együtt ismerjétek őt meg és elsőként értesüljetek a munkásságáról.
Ha jól tudom ez az első és egyetlen Magyar honlap a kedvencünkről, így próbálok minden nap friss és valós híreket hozni, fordítani, mert rengeteg külföldi oldal van Margotról, a Suicide Squad azaz az Öngyilkos osztag és a Tarzan legendája révén is. Remélem, hogy ezek nem fellángolások, hanem tartós honlapok lesznek és akkor biztos, hogy nem fogunk hírek hiányában szenvedni.
Elsőként rendbe hoztam a lapot, letöröltem a nem ide illő tartalmat, illetve létrehoztam még pár modult. A kódolás folyamatban van, éppen a munkahelyemen vagyok, így délután otthon fogom véglegesíteni, valamint a kinézet létrehozásába is belefogok. Mozgalmas lesz a délutánom sajnos, de megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni, mert szeretném minél hamarabb beindítani a lapot és már úgy szeretném a modulokat is megírni. Egyenlőre ennyi, majd még jelentkezem! :*

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!