Hírek

Visszatérés?!

2017.04.23. 14:35, Davina

Sziasztok!

Mostanában több oldalba is belekezdtem sikertelenül, legutóbb pl egy Nina Dobreves vagy egy Vanessa Hudgenses oldalba. Ami a probléma volt, az az, hogy nem volt elég hírforrás. Nem is gondoltam volna, hogy még Nina Dobrevre 6millió, Chloe Moretzre 9millió, addig Margot Robbiera 12millió találat van a gogleben. Ami azért nagy szó, én azt hittem, hogy kevésbé ismert, de miután a források után keresgettem, rájöttem, hogy rengeteg oldal van, és eszembe jutott, hogy mennyire szerettem itt szerkeszteni, milyen sokáig vittem az oldalt, azért döntöttem úgy, hogy van értelme az újrakezdésnek.

Így gondoltam, hogy akkor újra bele vágok azoldalba, elvégre ez az első és egyetlen Margottal foglalkozó Magyar lap! :)

Évforduló!

2017.02.11. 11:47, Davina

Úristen milyen hamar el jött ez az idő is, egy éves lett az oldal! Szinte olyan, mintha csak pár hete nyitottam volna.. :)

Tanul jégkorcsolyázni

2017.01.09. 17:04, Davina

Az egyik előző bejegyzésben említettem nektek, hogy Margot a Los Angelesi jégpályán járt, az 'I, Tonya' című film forgatása miatt, most találtam egy videót, amiben megnézhetitek, hogy hogyan tanítják Margotot korcsolyázni! :)

Tom képet posztolt

2017.01.07. 16:28, Davina

Tom Ackerley töltötte fel ezt a romantikus képet az instagram oldalára egy napja, amin a feleségével, Margottal látható, mindössze annyit írt hozzá, hogy Ő a mindene. :) Tudom, hogy semmi érdekes nincs benne, de olyan ritka, hogy közös kép kerül elő róluk, az meg pláne, hogy Tom posztolja.

  

Fotósorozat 2013-ból

2017.01.07. 16:18, Davina

Egy igazán gyönyörű, 2013-ban készült fotósorozat képeit töltöttem ma fel nektek az oldal galériájába, ezek a képek még a V magazinhoz készültek, Carlos Serrao által, sok olyan van köztük, ami három éve most kerülte először elő. Tudom, hogy majdnem mindenhova ezt írom, mert Margot csodálatos emberileg és külsőleg is, de szerintem ez az egyik eddig legjobban sikerült sorozat róla. Imádom. <3

   

Készülődés az új filmre

2017.01.06. 19:39, Davina

Január negyedik napján készültek ezek a képek, amikor Margot Los Angelesben a gyakorlás után elhagyta a jégkorcsolya pályát. Mint már olvashattátok, készülődik az új 'I, Tonya' című filmjére, ehhez kell az a sok gyakorlás. :)

   

Jégkorcsolyázás Canterburyben

2017.01.04. 13:56, Davina

Margotot tegnapelőtt, január második napján Ausztráliában, azon belűl pedig Canterburyben látták, az Ice Rink nevű műjégpályán jégkorcsolyázni, ami nem is csoda, hisz Margot a sport szerelmesei közé tartozik. Úgy tűnik, hogy most egyedül ment, a férje nem bukkan fel a képeket. Nagyon jó minőségű képek készültek, nézzétek meg őket! :)

   

Reptéren a férjével

2017.01.03. 19:35, Davina

2017 január 2-án, tegnap látták a Los Angelesi LAX reptéren Margotot és férjét, Tom Ackerleyt, korábban pedig az Ausztráliában található Sydney reptéren a kis családi kiruccanás után. Mindketten nagyon boldognak tűntek, persze ez természetes, hiszem pihenni voltak az ünnepek alatt és az esküvőjük sem olyan régen volt. :) Nézzétek meg ezeket a gyönyörű HQ minőségű képeket!

   

Whiskey Tango Foxtrot stillek

2017.01.03. 19:30, Davina

Új still képek kerültek elő a Whiskey Tango Foxtrot című filmből, de mivel ilyem mappa még eddig nem volt a galériába, így most hoztam létre nektek. Ne feledjétek, hogy ezek a képek videókból vannak kivágva, így ne számítsatok olyan jó minőségre. :)

   

 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!